Een waterdichte tas voor suppen. Dit is de beste tas van 2022!

waterdichte tas suppen

Een waterdichte tas voor het suppen. Dat is waar ik het vandaag over ga hebben. Suppen is natuurlijk super leuk en het is erg leuk om lange tochten te varen. Als je wat langer gaat varen is het natuurlijk wel zo handig als je ook wat spullen mee kan nemen. Daarom heb ik het vandaag over de ideale tas voor tijdens het suppen.

Waarom een waterdichte tas?

Een waterdichte tas kan voor meerdere dingen handig zijn. Ik gebruik nu bijna 6 jaar lang een waterdichte tas en het is echt ideaal!

Ik ben zelf nogal fan van zeilen en doe dit zeker elke week. Daarbij is een waterdichte tas echt ideaal het zorgt ervoor dat ik elektronica en belangrijke spullen gewoon kan meenemen zonder ik bang hoef te zijn dat het nat word. Ik heb de tas die ik gebruik ook meerdere keren meegenomen en getest bij het suppen en naar mijn mening is het echt ideaal!

Een waterdichte tas kan super handig zijn als je langere tochtjes vaart. Je kunt gewoon je spullen meenemen zonder dat je er over na hoeft te denken dat het niet nat word. Als je bijvoorbeeld een middagje gaat suppen is het natuurlijk fijn om wat eten en drinken mee te nemen. Tegenwoordig kun je ook niet meer zonder telefoon en daarom kun je deze makkelijk in je tas kwijt!

Wat je ook mee zou willen nemen op het water het is met een waterdichte tas in ieder geval geen probleem meer. Het is niet alleen voor suppen handig maar ook in het dagelijks leven. Als het een keer echt hard regent heb je in ieder geval een goede tas. Je hebt erg mooie modellen waardoor je het ook als normale tas zou kunnen gebruiken.

waterdichte tas suppen

Wat voor tassen zijn er?

Je hebt erg veel verschillende modellen als het gaat om waterdicht tassen. Ik zal de bekendste en beste allemaal hieronder behandelen.

De mooiste en naar mijn mening de beste namelijk de waterdichte rugtas! Een rugtas die 100% waterdicht is hoe handig is dat? Veel rugtassen zijn niet helemaal waterdicht. Ze hebben bijvoorbeeld geen goede sluiting. Over het algemeen is een ritssluiting niet 100% waterdicht en is bijvoorbeeld je telefoon alsnog niet veilig als je tas nat word.

Je moet namelijk op zoek naar een tas die je dichtdoet om hem op te rollen. Deze is helemaal waterdicht en zal alle spullen veilig houden.

Je hebt ook drybags die lijken hier een beetje op alleen hebben deze maar een band. Dit is dus niet zo fijn omdat je deze niet zo makkelijk kunt meenemen ik zal er nog wel een laten zien maar mijn voorkeur gaat echt naar een rugtas uit.

Je hebt ook waterdichte tonnetjes. Deze hebben veel verschillende namen maar ik ze meestal zeiltonnetjes. Dit is gewoon een wit tonnetje die ook helemaal waterdicht is en wat meer hufterproof. Dit is dus geen tas. Hier staat al een ander artikel online op de website.

Klik hier om die te bekijken>>

De beste waterdichte rugtas.

De beste waterdichte rugtas voor het suppen vind ik de waterdichte rugtas van gabbag. Ik gebruik deze nu 6 jaar en raad ik echt iedereen aan. Het is een super mooie en fijne tas en doet precies wat het moet doen.

De tas is van goede kwaliteit en begint eigenlijk nu pas een klein beetje gebruikssporen te laten zien maar dat is alsnog heel goed als je hem al 6 jaar intensief gebruikt. Het heeft een klein voorvakje maar deze is niet helemaal waterdicht maar wel waterafstotend. Verder heeft de tas een heel groot vak waar je alles in kwijt kan. En een klein vakje aan de binnenkant.

De tas zit lekker op je rug en je kunt er ook prima wat stukken mee lopen als je dit zou willen.

De tas sluit je om de bovenkant op te rollen en hem daarna dicht te klikken dit zorgt ervoor dat de tas 100% waterdicht is, dit is dus niet zo bij een rits een rits is hooguit waterafstotend maar niet helemaal waterdicht. Zorg dus dat je een waterdichte tas hebt met een juiste sluiting zoals deze.

De kleuren komen overeen met die op de afbeeldingen, je hoeft dus niet te twijfelen of de kleur er in het echt niet anders uit ziet. De tas is er in veel verschillende kleuren en in twee verschillende formaten. 25L en 35L kies dus zelf even wat je fijn vind. Een tas van 35 liter is natuurlijk niet nodig als je maar een klein beetje spullen wilt meenemen.

Van de tas is ook een luxere uitvoering, klik hier om die te bekijken >>

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *